Živeli

Veće isplate-ali za manje uspješnih zahtjeva za medicinskom zloupotrebom, studija otkriva

Veće isplate-ali za manje uspješnih zahtjeva za medicinskom zloupotrebom, studija otkriva

U mnogim dijelovima svijeta medicinski nemar je i dalje problem. Pacijenti često imaju ograničene mogućnosti da traže nadoknadu za svoje iskustvo zbog nemara medicinskih praktičara. Jedna od najčešće korištenih opcija za traženje nadoknade je podnošenje tužbe protiv zloupotrebe protiv bolnice.

Nedavni trendovi pokazuju da je samo mali broj zahteva za medicinske zloupotrebe zapravo uspešan. To znači da mnogi pacijenti i žrtve ostaju bez nadoknade čak i kada su pogrešno tretirani u bolnici.

Takođe, iz studije koja je prijavljena u Healthdayu, očigledno je da je nekoliko zloupotreba tvrdnji koje su uspešne na sudu dobilo velike pakete kompenzacije.

Kada pacijenti trebaju podnijeti tužbu za zloupotrebu?
Nažalost, mnogi pacijenti prolaze kroz stravična iskustva u bolnicama i ne znaju da je moguće pokrenuti tužbu za zloupotrebu.

Za ovu grupu pacijenata pate sami i obično ih ostavljaju da plaćaju masovne medicinske račune, ako nisu pokriveni osiguranjem.

Medicinsko polje je tako ogromno, a postoje različiti slučajevi kada treba podnijeti zahtjev. Neki od glavnih razloga za podnošenje medicinskih zahtjeva uključuju…

Loše Operacije
Ako se greška napravi tokom operacije, pacijent može patiti na toliko načina. Opasnosti od propale operacije uključuju ožiljke, gubitak udova ili drugih funkcionalnih ljudskih dijelova.

Pogrešna dijagnoza
To se događa kada ljekar pogrešno dijagnosticira medicinsko stanje pacijenta. Pacijent se liječi zbog pogrešne bolesti i izložen je posljedicama.

Smrt pacijenta
Gubitak pacijenta zbog medicinskih grešaka takođe će dovesti do podnošenja tužbe za zloupotrebu. Tvrdnju, u ovom slučaju, podnosi porodica pacijenta, prema https://www.1clicklawyers.com/.

Iscrpljujuća Povreda Nakon Tretmana
Neki pacijenti su ostali sa povredama opasne po život nakon podvrgavanja tretmanu koji je trebalo da ih bolje.

Dakle, kako je moguće povećati šanse za uspjeh u tužbi za zloupotrebu. Evo savjeta koje nudi Zakon o povredama Cummings.

Angažirajte Iskusne Advokate Za Zloupotrebu
Vaše pravno zastupanje tokom suđenja zbog nesavjesnog liječenja mora biti bez premca. Advokat će izgraditi solidan slučaj koji pokazuje nepobitan dokaz da ste bili žrtva medicinske nemarnosti.

Uvek uključite stručnjake
Slučajevi zloupotrebe su različiti. Trebali biste uključiti stručnjake koji imaju iskustva u određenoj medicinskoj oblasti kako bi pravilno istražili svoju tvrdnju. Stručnjaci pružaju osnovne informacije koje se mogu koristiti za osvajanje vašeg zahtjeva za zloupotrebom.

Ne zadržavajte informacije
Profesionalci koji rade na vašoj tužbi za zloupotrebu trebaju sve informacije koje možete pružiti o situaciji. Korišteni podaci pomoći će ašem zakonskom zastupniku i stručnjacima koji rade na predmetu kako bi povećali šanse za uspješan ishod. Samo će zloupotrebe koje su dobro planirane biti odobrene. Dakle, uspjeh u velikoj mjeri ovisi o poznavanju vašeg pravnog zastupnika.

Ako ste nedavno prošli kroz medicinski zdravstveni sistem i osjećate se kao da vas u bolnici nisu pravilno zbrinuli – potražite pomoć. Možete se obratiti pravnim predstavnicima koji su se specijalizirali za tužbe protiv zloupotrebe, kako biste znali imate li slučaj vrijedan ostvarivanja. Da li ste imali iskustva u podnošenju tužbe za medicinske zloupotrebe? Javite nam!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *